Brown Pitch Deck Presentation

Saptamana Internationala a Alaptarii

By
AloMama

Saptamana Internationala a Alaptarii by AloMama se desfasoara intre 1 si 7 august cu urmatoarele evenimente:

Urmariti pagina de facebook Centrul AloMama Brasov pentru postari dedicate temei Saptamanii internationale a Alaptarii conform https://worldbreastfeedingweek.org/ pentru 2020 – Sustine Alaptarea pentru o Planeta mai sanatoasa!

Discutam liber despre Alaptare, Diversificare si Intarcare in cadrul unei intalniri fata in fata la Studio Foto Iulia Barbu in Sanpetru incepand cu ora 10:00 – participare Gratuita pe baza de inscriere, numar Limitat de locuri; din partea Centrului AloMama participa: Mihaela Drilea IBCLC si Anda Talaba IBCLC

Urmariti pagina de facebook Centrul AloMama Brasov pentru postari dedicate temei Sustine Alaptarea pentru o Planeta mai sanatoasa!

Discutam pe baza intrebarilor voastre despre Alaptare, Diversificare si Intarcare in cadrul unei intalniri fata in fata la Clubul Copiilor in Brasov, incepand cu ora 12:00 – participare Gratuita pe baza de inscriere, numar Limitat de locuri; din partea Centrului AloMama participa: Mihaela Drilea IBCLC si Anda Talaba IBCLC

Inscrierile se fac doar prin formularul online de mai jos.
Locurile sunt limitate pentru a ne asigura ca se respecta normele de preventie si protectie impotriva COVID19. Intalnirile au loc in aer liber.

Formular de inscriere