Cel mai complex Ghid de Diversificare, „Diversificarea pur si simplu”

cristela

„Diversificarea pur si simplu”, cartea scrisa de Cristela Georgescu este in momentul de fata ghidul cel mai complex de diversificare a alimentatiei bebelusului pe care AloMama il recomanda mamicilor.

Cristela abordeaza tema din toate unghiurile posibile si isi propune prin ideile adunate sa risipeasca fricile familiilor legate de acest pas necesar in cresterea copilului si sa filtreze abundenta de informatie ce se gaseste in prezent pe piata cu privire la acest subiect.

Parintii gasesc in carte raspunsuri legate de varsta potrivita pentru introducerea solidelor, combinatii de alimente, cantitati corecte, retete ajutatoare si o multime de alte sfaturi care sunt menite sa simplifice „bucataria” familiei cu bebelusi pana la varsta de 18luni dar si pe mai departe.

„Diversificarea pur si simplu” ne este draga si deoarece principiile enumerate in cele 300 de pagini sunt concordanta cu cele promovate de noi in cadrul cursurilor lunare de Diversificare by AloMama.

Ne dorim ca cel putin un parinte din comunitatea noastra sa participe la conferinta si lansarea de carte de pe 2iunie din Bucuresti, motiv pentru care am organizat un concurs/tombola ce are ca miza un bilet la acest eveniment. Succes participantilor! Detalii despre tombola gasiti aici!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *