AloMama in vacanta la Dream Family Festival Brasov!

miha_dream

Incepe vacanta in forta, participand alaturi de familie la un festival dedicat familiei și timpului de calitate petrecut alături de cei pe care ii iubesti, cu activități și bunătățuri cu gust ”de casă”!

DREAM FAMILY FESTIVAL aflat la prima ediție este cel mai mare festival dedicat familiei din România si aduce în 4 zile de festival un concept ce oferă entertainment pentru copii, tineri și familie, oferindu-le implicare în activități muzicale, culturale, sportive și culinare.

Ne place festivalul pentru ca încurajează familiile să se joace, să experimenteze lucruri noi și să deseneze amintiri frumoase împreună.  DREAM FESTIVAL susține în Brașov închegarea unei noi comunități și implementarea unui concept. Comunitatea AloMama merita un astfel de eveniment.

Dintre activitati putem aminti: Concerte cu artiști cunoscuți – SMILEY, ELLIE WHITE, IRINA RIMES, GASCA ZURLI, ANDRA GOGAN si multi altii, Food Truck Festival, Ateliere de artă și creație, Galerie de artă, Cinema în aer liber, Teatru & teatru de păpuși, Workshop-uri și conferințe, Fashion Corner, Labirint GIGANT, Escape Room, Laborator de știință, Trasee aplicative, Panouri de cățărat, Balon cu aer cald, Tir cu arcul, Campionat de Fotbal, Campionat de Street Ball, Concurs de talente.

Ia-ți bilet de pe https://www.iabilet.ro/bilete-dream-family-festival-34379/… și poți participa la unul dintre cele două workshopuri susținute de Mihaela Drilea :

  • Alăptarea de la A la Z  – Vineri 22Iunie de la ora 11:00 sau Duminica 24Iunie de la ora 13:00 dupa Crina Coliban
  • Alaptarea, alimentatia in alaptare si Rolul tatălui  -Sambata 23Iunie de la ora 13:00 dupa Printesa Urbana

Daca citesti acest articol pana in 19Iunie, poti participa la TOMBOLA pentru castigarea unuia dintre cele 10abonamente tip Family oferite de catre Centrul AloMama. Detalii privind Tombola gasesti aici: https://www.facebook.com/alomama24/photos/a.118395728838780.1073741829.116014932410193/170270810317938/?type=3&theater 

Mai multe detalii despre bilete puteti gasi pe :
https://www.dreamfestival.ro
sau
https://www.iabilet.ro/bilete-dream-family-festival-34379/

Sanatate de la inceputul vietii!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *