Conferinta globala de lactatie GOLD Lactation, editia a 15-a

Ne-am înscris și noi cu scopul de a fi la curent cu noutățile în domeniu și de a vă livra întotdeauna cele mai corecte și utile informații. În cadrul conferinței vom împărtăși idei, cercetări, tehnici, conexiuni și perspective noi cu alți consultanți acreditați IBCLC, dar și cu moașe, doule și medici. Rămâneți aproape căci revenim cu noutăți și vă așteptăm oricând cu drag la cabinet sau online la cursurile noastre de Puericultură, Alăptare, Diversificare și Înțărcare.
badge_attending

Centrul de Alăptare AloMama Brașov și-a deschis porțile în anul 2017, fiind primul și singurul centru pentru familie din Brașov care schimbă mentalități în ceea ce privește alăptarea, care ajută familia să integreze noul membru și acesta să crească sănătos. Este un loc pe care l-am născut din iubire pentru copii și empatie față de tine, mămico, un loc în care susținem sănătatea familiilor cu profesionalism într-o comunitate unită.

Suntem certificate la nivel internațional IBCLC, ceea ce presupune absolvirea unor studii medicale inițiale, urmate de multă practică.

Din 2012 am ajutat peste 15.000 de mame să depășească provocările alăptării și de asemenea să o încheie în mod cât mai natural, în acord cu nevoile copilului. Atât în consultații la Centrul de Alăptare AloMama din Brașov sau telefonic, cât și online prin cursurile pe care le ținem lunar, oferim informații prețioase femeilor însărcinate sau mamelor la început de drum, informații ancorate la cele mai noi resurse.

În 2021, din Martie până în Iunie facem parte din cea mai mare conferință globală de lactație – GOLD – care invită cercetători și clinicieni atent selectați pentru a prezenta online dovezi de actualitate cu privire la educația în domeniul lactației.

Ne-am înscris și noi cu scopul de a fi la curent cu noutățile în domeniu și de a vă livra întotdeauna cele mai corecte și utile informații. În cadrul conferinței vom împărtăși idei, cercetări, tehnici, conexiuni și perspective noi cu alți consultanți acreditați IBCLC, dar și cu moașe, doule și medici.

Rămâneți aproape căci revenim cu noutăți și vă așteptăm oricând cu drag la cabinet sau online la cursurile noastre de Puericultură, Alăptare, Diversificare și Înțărcare.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *