Ghidul complet pentru construirea unui stoc de scutece

Ghidul complet pentru construirea unui stoc de scutece

Înainte de nașterea fiului meu, am avut 2051 scutece în stoc. Știu pentru mulți dintre voi, asta sună ca o mulțime de scutece, dar, în realitate, grămada a durat aproximativ 6 luni. Bebelușii trec prin scutece așa cum sunt … ei bine, de unică folosință! Există multe avantaje în utilizarea scutecelor din stofă, iar acestea devin destul de populare recent. Dacă parcurgi traseul scutecului de unică folosință, fii pregătit să parcurgi o mulțime de scutece. Această postare vă va învăța cum să construiți un stoc de scutece și de ce doriți să construiți un stoc de scutece înainte de a vă întâmpina copilul. 

Soțul meu era vecinul cel mare când era vorba de scutecul de pânză. El a fost completat de idee, dar nu a vrut să depună eforturi. Îi apreciez pe toți părinții de acolo care scutec de pânză, dar pentru noi, de unică folosință, au fost mai ușoare. Mă bucur că am avut pregătit un stoc de scutece înainte de a se naște Peanut.

De ce să construiți un stoc de scutece?

Există câteva avantaje foarte bune pentru construirea unui stoc de scutece înainte de nașterea copilului. Cei mai mulți dintre ei au legătură cu economisirea banilor!

  • Banii vor fi probabil mai puțin strânși înainte de nașterea celui mic. Poate vă ajută bugetul să se echilibreze mai bine după copil, dacă v-ați alimentat deja cu scutece.
  • Dacă începeți acum, puteți cumpăra scutece atunci când sunt la vânzare. Acest lucru vă va economisi bani pe termen lung.
  • Cumpărăturile sunt mult mai ușoare înainte de a avea un copil în tractare. O alergare rapidă la magazinul alimentar atunci când ai un nou-născut, poate fi mult mai mult o durere în fund decât vrei să te descurci doar pentru un pachet de scutece. Salvați-vă câteva călătorii și stocați acum!

Cum să construiți un stoc de scutece?

  • Cumpărați oferte și cumpărați scutece când le găsiți la un preț avantajos.
  • Cere cadouri scutece. Am adăugat scutece în registrul meu pentru copii. În plus, mama a organizat o „tombolă cu scutece” Toți cei care au adus un pachet de scutece au primit un bilet de tombolă, apoi au primit un premiu.
  • Păstrați încasările! Nu știi ce marcă sau stil de scutec va funcționa cel mai bine pentru copilul tău. Ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să vă aprovizionați cu scutece pe care nu le utilizați. Asigurați-vă că știți de unde au venit scutecele.

Câte scutece ar trebui să cumperi?

Știți că fiecare copil este diferit! Cantitatea de scutece din fiecare dimensiune prin care treceți va varia, dar puteți ghici pe baza experiențelor altor mame.

Pentru un stoc de scutece de nouă luni, aș sugera să vizați aproximativ:

Dimensiunea nou-născutului: 148, 1 cutie – probabil că veți primi și unele dintre acestea de la spital. 
Dimensiune 1: 648, 3 cutii 
Dimensiune 2: 558, 3 cutii 
Dimensiune 3: 900, 4 cutii 
Dimensiune 4: 164, 1 cutie

Copilasul meu a fost un copil mic, de dimensiuni medii, până la vârsta de aproximativ 2 luni. După aceea a crescut foarte repede.

În primele 9 luni ale vieții sale, a trecut prin:

Mărime Nou-născut: 129  
Dimensiune 1: 472 
Mărime 2: 880 
Dimensiune 3: 724 (suntem încă în această dimensiune acum.) 
Mărimea 4: 164 (le folosim peste noapte!)

Ar fi putut să rămână în dimensiunea 1 mai mult, dar am rămas fără marca care ne-a plăcut, iar scutecele de dimensiunea 2 au funcționat bine.

Când s-a născut stocul meu era format din:

Mărime Nou-născut: 176  
Dimensiune 1: 538 
Mărime 2: 812  
Mărime 3: 372 
Mărime 5: 153 

Cum am venit cu aceste numere? Ei bine, am citit postări pe blog! Mi-a fost greu să reunesc informații, dar am reunit numere din diferite surse.

Iată ce cercetările mele mi-au spus că alți părinți au trecut în timpul copiilor lor fiind în scutece.

Mărime Nou-născut: 40-264, medie 188 
Dimensiune 1: 160-840, medie 423 
Mărime 2: 560-760, medie 529 
Dimensiune 3: 684-1512, medie 1204 
Mărime 4: 1200-1600, medie 1400 
Nu pot vorbi la validitatea oricăruia dintre aceste numere, este doar ceea ce am găsit de la Google.

Acum că am vorbit despre cum să construiți un stoc de scutece, să vorbim despre ce ar trebui să vă construiți stocul. După cum am menționat mai sus, toți bebelușii sunt diferiți. Întrebați alte mămici din viața dvs. care sunt scutecele lor preferate și vedeți dacă găsiți tendințe.

Sursa aici

Facebook
Twitter
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *