AloMama Brasov lanseaza initiativa „Agenda Roz”

agenda_roz

Centrul AloMama Brasov primeste des prin intermediul telefonului sau a grupurilor de socializare solicitari de recomandari sau simte nevoia de a directiona apelantii la alti specialisti in lactatie si alaptare, pentru ca pur si simplu de multe ori nu putem ghida sau ajuta persoanele care ne contacteaza de la distanta, in urma unui dialog telefonic sau in scris, oricat de mult ne-am dori.

O evaluare corecta problemelor in alaptare, cu scopul de a recurge la cele mai potrivite sfaturi, se face fata in fata de catre persoane scolarizate, instruite sa faca asta, asa cum sunt consultantii IBCLC (certificati international) sau liderii La Leche League.

Din acest motiv am lansat catre totii consultantii din tara invitatia de a se inscrie in „Agenda roz” (roz – de la culoarea internationala a alaptarii), agenda la care putem apela ori de cate ori ne vom confrunta cu situatia mai sus mentionata.

Tot ce trebuie sa faca acestia este sa lase un comentariu la postarea cu pricina de pe pagina Facebook Centrul AloMama Brasov mentionand ce fel de consultant este, ce educatie are, in ce zona activeaza si cum poate fi contactat(a). Postarea poate fi gasita aici: https://www.facebook.com/alomama24/photos/a.117000132311673/241560483188970/?type=3&theater

Fiind o postare publica aceasta poate fi accesata oricand de catre orice utilizator facebook interesat si poate fi folosita de catre totii consultantii, la randul lor, atunci cand situatia o impune.

In prezent stim ca exista in Romania undeva la peste 45 de consultanti IBCLC precum si un numar necunoscut de leaderi La Leche League si consilieri in lactatie care au urmat cursurile de 90 de ore de specializare in lactatie si care urmeaza a se certifica.

Totodata, aceasta poate fi si o ocazie potrivita de networking intre specialistii in domeniu.

Spor la munca tuturor!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *