Cum te ajută perna de alăptare, hrănire și suport?

WhatsApp Image 2021-05-24 at 11.41.19

Felicitări ești mămică și alăptezi!

Este un lucru măreț, chiar dacă pare firesc. Minunata legătură dintre mamă și bebeluș se stabilește încă din prima clipă după venirea lui pe lume și este pecetluită de momentul în care îl pui pentru prima oară la sân. Consultanții în alăptare și literatura de specialitate recomandă perna de alăptare. Sunt lucruri utile pe care le poți achiziționa chiar în timpul sarcinii și care îți vor face viața mai ușoară.
Perna pentru alăptat este foarte importantă în viața unei mămici și nu numai, ea fiind folosită și de alte persoane precum tata, bunică sau bonă ca să țină bebelușul într-o poziție confortabilă pentru ambii.
Uneori ești epuizată, te doare spatele, te dor mâinile sau brațele, ești obosită, iar poziția corectă la sân a celui mic devine o provocare pentru amândoi.

Iată de ce merită să investești în perna pentru alăptat de la Marianne’s Goodies.

Cum te ajută perna de alăptare, hrănire și suport?

Perna de alăptare a fost creată pentru a susține mamele în timpul alăptării, oferindu-le posibilitatea de a ține bebelușul ușor și confortabil la înălțimea dorită pentru a facilita o atașare la sân corectă și a înlesni astfel procesul alăptării.
Perna Marianne’s Goodies are dimensiuni generoase 65x55x20 cm, astfel încât susține un copil care crește încontinuu. Până la vârsta de un an, copiii ajung la o greutate de aproape 10 kg, așa că este important să fie destul de mare.

Datorită formei ergonomice, asemănătoare literei C, perna Marianne’s Goodies sprijină atât brațele, cât și spatele mamei distribuind în același timp greutatea bebelușului pe întreaga suprafață a pernei.
Perna permite așezarea copilului într-o poziție corectă în timpul suptului, eliberând brațele, umerii și vertebrele cervicale de tensiune. De asemenea oferă suport pentru mână indiferent de partea pe care stă copilul.
Acest lucru este de mare ajutor în special mămicilor ce au născut prin cezariană.

Cu un design unic, reglabilă la spate printr-o panglică lată astfel încât să nu alunece în timpul folosirii, perna Marianne’s Goodies se poate folosi atât în perioada de sarcină pentru odihnirea burticii când dormi pe o parte, cât și după naștere pentru alăptare, hrănire sau sprijinirea bebelușului.Când încep să stea pe burtică și le oferiți acel „Tummy Time” perna este un bun suport pentru poziția broscuță, cu genunchii flexați.

Cum e realizată perna?

Este ușoară 1kg, iar umplutura specială este certificată sanitar, având o durată foarte mare de utilizare – chiar și după spălări repetate și vidare, perna își păstrează consistența și forma.
Dacă vă faceți griji că vă poate încălzi, să știți că acest lucru nu se va întâmpla dacă sunteți îmbrăcați adecvat și aveți o temperatură optimă în cameră, atât tu cât și bebelușul.
Datorită materialelor certificate Oeko-Tex Standard 100 și a permeabilității, interiorul pernei se păstrează uscat şi confortabil.
Perna pentru alaptat este foarte importanta dat fiind faptul că vei sta cu fața spre eao mare parte din timp. Asadar, este indicat să alegi una care îți place, iar la Marianne’s Goodies ai o multitudine de imprimeuri vesele și delicate din care să alegi, așa că… Alăptare ușoară îți dorim!

Găsești pernele de alăptare, hrănire și suport în secțiunea Magazin de pe site. Spor la cumpărături înțelepte!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

2 răspunsuri

  1. Am luat și noi două perne de alăptare de la voi și una chiar de la Marianne’s Goodies, cadou pentru o fină. Sunt cel mai bine lucrate, cel mai bine umplute și cele mai fine perne de pe piață. Mulțumim că promovați așa produse utile și bine făcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *